In datele de 7 si 12 martie 2011 am facut o drumetie pe traseul liniei industriale Cluj Napoca Est - CUG (Combinatul de Utilaj Greu). Actualmente combinatul este inchis dar linia mai este folosita de Lukoil care are rezervoare in zona fostului combinat si mai face manevre cu vagoane-cisterna (atat vagoanele cat si locomotiva apartin Transferoviar Grup).
Pozele realizate in 7 martie:Linia incepe din statia Cluj Napoca Est, situata la aproximativ 2 km distanta
In stanga M 300 continua spre Cluj Napoca, in dreapta linia catre Cug
Linia trece pe sub pasajul strazii Aurel Vlaicu:
---------
Vedere spre Cluj Est
Continui spre CUG
---------
In aceasta zona aparatul a inceput sa imi arate "low battery" asa ca am decis sa revin in alta zi
Pozele realizate in 12 martie:In dreapta linia continua spre CUG, in stanga linia intra in curtea fabricii de gresie si faianta Sanex
---------
Linia de CUG continua pe langa zidul Sanex-ului. Vedere spre CUG
Vedere spre Cluj Est
Inainte pe langa zid
--------
Apare trecerea la nivel cu strada Plevnei
Aceeasi trecere la nivel, vedere spre Cluj Est
Macazul ramificatiei catre curtea unui depozit de materiale de constructii. Depozitul este in functiune dar linia este inchisa
--------
--------
Vedere spre CUG
Vedere spre Cluj Est
Apare podul peste Somesul Mic
---------
---------
---------
O trecere la nivel. Din stanga apare o noua linie care vine de la o fosta fabrica
--------
--------
Un canton parasit
Linia incepe sa se ramifice si se formeaza un triaj cu vreo 8 linii
-------
Pe o linie sunt depozitate vagoane pentru piatra ce apartin de TFG.
-------
-------
In stanga este una din liniile care intrau in CUG
Triajul incepe sa se termine
O fosta platforma de cantarire
Tot inainte pe masura ce liniile se restrang
--------
-------
-------
Dupa aceste vagoane-cisterna linia din stanga se termina. Cea din dreapta mai merge vreo 200 de metri si se termina si ea
----------
Continui pe linie pana cand se termina si ea
--------
Vegetatie crescuta pe linie
Capatul liniei