tudor_vl Administrator
Mesaje : 230 Puncte : 527 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/09/2010 Varsta : 34 Localizare : com. Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca
| Subiect: Sectii neinteroperabile Dum Mai 29, 2011 2:52 pm | |
| Lista sectiilor neinteroperabile la nivelul aprilie 2011:
REGIONALA BRASOV
- Chileni - Voslobeni (7,3 km) - Sebes Alba - Petrestii de Padure (9,8 km)
REGIONALA BUCURESTI
- Ploiesti Crang - Ploiesti Vest (2,7 km) - Ploiesti Vest - Targoviste Nord - Fieni - Pietrosita (75,2 km) - Ditesti - Gura Palangii (8 km) - I.L. Caragiale - Ditesti - Moreni (18,6 km) - Bucuresti Sud Calatori - Titan Sud (3,4 km) - Bucuresti Sud Calatori - Oltenita (56,6 km) - Caciulati - Snagov Plaje (15 km) - Buda - Slanic (34 km) - Ploiesti Sud - Maneciu (44,4 km)
REGIONALA CLUJ
- Oradea Vest - Cheresig (17,2 km) - Campia Turzii - Turda (6,2 km) - Baia Mare - Baia Mare Nord (8,8 km)
REGIONALA CONSTANTA
- P1 Capu Midia - Capu Midia (1,4 km)
REGIONALA CRAIOVA
- Carbunesti - Albeni (9,1 km) - Amaradia - Barsesti (8,3 km) - Babeni - Berbesti - Alunu (40,6 km) - Argeselu - Campulung - Golesti (68,7 km) - Valcele - Curtea de Arges (15,3 km) - Rosiori - Turnu Magurele Port (50,7 km) - Golenti - Poiana Mare (7 km)
REGIONALA GALATI
- Faurei - Tecuci (91,6 km) - Marasesti - Panciu (17,8 km) - Buzau - Berca (22,3 km) - Comanesti - Moinesti (7,7 km)
REGIONALA IASI
- Dornesti - Gura Putnei - Putna (39 km) - Dornisoara - Floreni (22,4 km) - Gura Humorului - Darmanesti (34,6 km) - Crasna - Husi (33,1 km)
REGIONALA TIMISOARA
- Simeria - Pestis (9,6 km) - Simeria - Hunedoara (15,8 km) - Ineu - Gurahont - Vata - Brad (104 km) - Mintia - Paulis Lunca - Paulis Lunca Gr. Th. (3,4 km) - Oravita - Anina (33,4 km) - Oravita - Iam (26,9 km) - Jebel - Liebling (9,8 km) - Timisoara Est - Radna (64,1 km) - Livezeni - Lupeni Tehnic - Lupeni (16,9 km) - Carpinis - Ionel (31 km)
Total lungime sectii neinteroperabile: 1051,7 km | |
|
MariusD
Mesaje : 17 Puncte : 22 Reputatie : 1 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 62 Localizare : Simeria Triaj
| Subiect: Re: Sectii neinteroperabile Lun Mai 30, 2011 9:22 am | |
| cred ca la calatori te referi | |
|
tudor_vl Administrator
Mesaje : 230 Puncte : 527 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/09/2010 Varsta : 34 Localizare : com. Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Sectii neinteroperabile Mar Mai 31, 2011 11:31 am | |
| - MariusD a scris:
- cred ca la calatori te referi
Da. M-am referit strict la liniile de calatori care sunt disponibile pentru inchiriere catre privati. De marfa nu ma indoiesc ca lista este mult mai mare. De exemplu Campia Turzii - Turda este trecuta ca sectie neinteroperabila pentru calatori dar trafic de marfa exista pe ea. Totusi, este un lucru ciudat in lista de mai sus pe care nu reusesc sa il inteleg. De ce este trecuta ca sectie neinteroperabila Valcele - Curtea de Arges si nu Pitesti - Curtea de Arges Adica de ce treci ca sectie neinteroperabila doar o jumatate de sectie si nu toata sectia? | |
|
tudor_vl Administrator
| Subiect: Re: Sectii neinteroperabile Mar Dec 20, 2011 3:06 pm | |
| In urma licitatiei organizate la data de 10 noiembrie, 2011, urmatoarele sectii neinteroperabile au fost inchiriate catre operatorii privati:
RCCF TRANS
- Simeria - Pestis - Simeria - Hunedoara - Jebel - Liebling - Timisoara Est - Radna - Carpinis - Ionel - Lupeni - Lupeni Tehnic - Livezeni
VIATERRA SPEDITION
- Oradea Vest - Cheresig - Campia Turzii - Turda - Baia Mare - Baia Mare Nord
GRUP FEROVIAR ROMAN
- Faurei - Tecuci - Marasesti - Panciu - Buzau - Berca - Comanesti - Moinesti
Durata de valabilitate a contractului este de 4 ani. | |
|
tudor_vl Administrator
| Subiect: Re: Sectii neinteroperabile Joi Apr 19, 2012 8:53 am | |
| La data de 15 martie 2012 Regiotrans a preluat urmatoarele sectii:
- Carbunesti - Albeni - Amaradia - Barsesti - Babeni - Berbesti - Alunu - Argeselu - Campulung - Golesti - Valcele - Curtea de Arges - Rosiori - Turnu Magurele Port - Golenti - Poiana Mare | |
|
tudor_vl Administrator
| Subiect: Re: Sectii neinteroperabile Joi Oct 18, 2012 7:42 am | |
| Eliminand sectiile care au fost adjudecate de operatorii privati, urmatoarele tronsoane pot fi inchiriate la urmatoarea licitatie din data de 31 octombrie 2012:
REGIONALA BRASOV
- Chileni - Voslobeni (7,3 km) - Sebes Alba - Petrestii de Padure (9,8 km)
REGIONALA BUCURESTI
- Ploiesti Crang - Ploiesti Vest (2,7 km) - Ploiesti Vest - Targoviste Nord - Fieni - Pietrosita (75,2 km) - Ditesti - Gura Palangii (8 km) - I.L. Caragiale - Ditesti - Moreni (18,6 km) - Bucuresti Sud Calatori - Titan Sud (3,4 km) - Caciulati - Snagov Plaje (15 km) - Ploiesti Sud - Maneciu (44,4 km)
REGIONALA CONSTANTA
- P1 Capu Midia - Capu Midia (1,4 km)
REGIONALA IASI
- Dornesti - Gura Putnei - Putna (39 km) - Dornisoara - Floreni (22,4 km) - Gura Humorului - Darmanesti (34,6 km) - Crasna - Husi (33,1 km)
REGIONALA TIMISOARA
- Ineu - Gurahont - Vata - Brad (104 km) - Mintia - Paulis Lunca - Paulis Lunca Gr. Th. (3,4 km) - Oravita - Anina (33,4 km) - Oravita - Iam (26,9 km)
Lungime totala: 482,6 km | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sectii neinteroperabile | |
| |
|