Forumul infrastructurii feroviare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul infrastructurii feroviare

Forum pentru cei pasionati de infrastructura feroviara din Romania.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diferite evenimente si incidente pe calea ferata

In jos 
AutorMesaj
tudor_vl
Administrator
Administrator
tudor_vl

Puncte : 527
Reputatie : 0
Data de inscriere : 27/09/2010
Varsta : 34
Localizare : com. Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca

Diferite evenimente si incidente pe calea ferata Empty
MesajSubiect: Diferite evenimente si incidente pe calea ferata   Diferite evenimente si incidente pe calea ferata EmptySam Iun 04, 2011 5:28 am

Aici se vor posta informatii despre accidente, incidente si evenimente desfasurate pe calea ferata!
Sus In jos
tudor_vl
Administrator
Administrator
tudor_vl

MesajSubiect: Re: Diferite evenimente si incidente pe calea ferata   Diferite evenimente si incidente pe calea ferata EmptySam Iun 04, 2011 5:32 am

In data de 2 iunie 2011 IC 531 Bucuresti Nord - Oradea a deraiat din cauza viiturii in dreptul localitatii Racos, in apropiere de Rupea. Din cauza ploilor abundente, mai multe aluviuni au alunecat pe versant si au cazut pe calea ferata. Din fericire, trenul se deplasa cu viteza redusa asa ca singurul incident a fost faptul ca locomotiva a deraiat de pe linii dar fara sa se rastoarne.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-intercity-a-sarit-de-pe-sine-langa-brasov-din-cauza-viiturii-250-de-pasageri-se-aflau-in-tren.html

Ultima editare efectuata de catre tudor_vl in Sam Iun 04, 2011 5:36 am, editata de 1 ori
Sus In jos
tudor_vl
Administrator
Administrator
tudor_vl

MesajSubiect: Re: Diferite evenimente si incidente pe calea ferata   Diferite evenimente si incidente pe calea ferata EmptySam Iun 04, 2011 5:35 am

Din cauza unui accident rutier si al furturilor de cabluri, mai multe trenuri au avut intarzieri in judetul Suceava plus pe tronsoanele Bucuresti - Constanta si Bucuresti - Calarasi.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/trenuri-de-romania-calatorii-care-au-plecat-spre-constanta-au-ramas-3-ore-blocati-in-camp.html
Sus In jos
tudor_vl
Administrator
Administrator
tudor_vl

MesajSubiect: Re: Diferite evenimente si incidente pe calea ferata   Diferite evenimente si incidente pe calea ferata EmptyMier Iun 08, 2011 3:17 am

In data de 7 iunie 2011 locomotiva unui tren personal Brad - Arad a luat foc la 5 km de gara Ineu. Din fericire, niciunul din cei 150 de calatori nu a fost ranit iar incendiul nu s-a extins si la vagoane

http://www.aradon.ro/locomotiva-unui-tren-de-calatori-a-luat-foc-langa-ineu/932077

La o prima analiza se pare ca incendiul a fost provocat de un scurtcircuit

http://www.adevarul.ro/locale/arad/FOTO_Cel_mai_probabil_focul_care_a_cuprins_locomotiva_trenului_Brad-Arad_s-a_produs_din_cauza_unui_scurtcircuit_0_494950684.html
Sus In jos
tudor_vl
Administrator
Administrator
tudor_vl

MesajSubiect: Re: Diferite evenimente si incidente pe calea ferata   Diferite evenimente si incidente pe calea ferata EmptyMier Iun 08, 2011 3:22 am

Se pare ca furtul de cabluri de la calea ferata scapa de sub control. In 6 iunie, din cauza furturilor de cabluri dintre statiile Pantelimon si Pasarea, iar 3 trenuri de calatori au fost nevoite sa fie oprite in statie

http://www.dcnews.ro/2011/06/intarzieri-la-trenuri-motivul-s-a-furat-linia-de-contact-intre-statiile-pantelimon-si-pasarea/
Sus In jos
tudor_vl
Administrator
Administrator
tudor_vl

MesajSubiect: Re: Diferite evenimente si incidente pe calea ferata   Diferite evenimente si incidente pe calea ferata EmptySam Iul 23, 2011 2:24 am

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diferite evenimente si incidente pe calea ferata   Diferite evenimente si incidente pe calea ferata Empty

Sus In jos

Diferite evenimente si incidente pe calea ferata
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul infrastructurii feroviare :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: