ferriviarius
Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Staţia Seciurile Sam Apr 16, 2011 8:31 am | |
| | |
|
tudor_vl Administrator
Mesaje : 230 Puncte : 527 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/09/2010 Varsta : 34 Localizare : com. Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Staţia Seciurile Sam Apr 16, 2011 12:03 pm | |
| Foarte frumoase pozele. Imi plac foarte mult garile situate intr-o zona asa mai "salbatica". Insa in capatul X al statiei Seciuri se vede modul in care linia a fost afectata de alunecarile de teren. Acum inteleg de ce nu se mai circula intre Albeni si Seciuri. De asemenea, se vede ca ceea ce a mai ramas din vechea linie electrificata e acum la pamant. Si daca se facea linia spre Alunu mai mult ca sigur ca erau aceleasi probleme cu linia daca nu era bine intretinuta. | |
|
ferriviarius
Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: 18 aprilie Vin Apr 22, 2011 7:57 pm | |
| | |
|
tudor_vl Administrator
Mesaje : 230 Puncte : 527 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/09/2010 Varsta : 34 Localizare : com. Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Staţia Seciurile Sam Apr 23, 2011 5:26 am | |
| Se pare ca situatia in statia Seciurile este mai serioasa decat mi-as fi inchipuit. Liniile s-au prabusit iar pe singura linie care a ramas se circula cu 5 km/h Acum inteleg ca este trecuta ca linie industriala dar nici chiar asa. Chiar ma mira faptul ca mai circula trenurile pe ea avand in vedere in ce stare se afla linia. Acum nu stiu cum se circula intre Carbunesti si Albeni dar bag seama ca de la Albeni pana la Seciuri situatia este foarte drastica. Trebuie facute urgent niste lucrari de refacere a terasamentului altfel totul o ia la vale si nu se va mai circula veci, dar sunt convins ca nu prea sunt interese pentru ca exploatarea miniera de la Seciuri merge destul de rau si cred ca este doar o chestiune de timp pana cand se va inchide. Asa ca doar trebuie sa asteptam si sa vedem ce se intampla. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Staţia Seciurile | |
| |
|