tudor_vl Administrator
Mesaje : 230 Puncte : 527 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/09/2010 Varsta : 34 Localizare : com. Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca
| Subiect: 220 : Carbunesti - Albeni - Seciurile (operator feroviar REGIOTRANS Brasov) Mar Mai 24, 2011 6:46 am | |
| Aici veti posta tot ce este legat de aceasta ruta. Tot ce este off-topic va fi sters!
Ultima editare efectuata de catre tudor_vl in Joi Apr 19, 2012 5:01 am, editata de 1 ori | |
|
tudor_vl Administrator
Mesaje : 230 Puncte : 527 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/09/2010 Varsta : 34 Localizare : com. Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca
| Subiect: Re: 220 : Carbunesti - Albeni - Seciurile (operator feroviar REGIOTRANS Brasov) Mar Mai 24, 2011 7:44 am | |
| Linia Carbunesti - Albeni - Seciurile, in lungime de 23 km, facea parte dintr-un proiect mai amplu si anume linia Babeni - Carbunesti, din care s-a realizat acest tronson si sectia 205 Babeni - Alunu, in 1989 ramanand sa se realizeze doar legatura de 8 km dintre Alunu si Seciurile. Linia Carbunesti - Albeni - Seciurile a fost puternic afectata de alunecarile de teren si din aceasta cauza sectorul Albeni - Seciurile a fost inchis si trecuta sub administratia SAAF (Societatea Nationala de Administrare a Activelor Feroviare), desi linia inca exista in teren. Undeva in apropiere de statia Albeni se desprinde linia catre exploatarea miniera Albeni dar podul peste raul Gilort a fost puternic afectat de ape. Linia 220 a fost electrificata dar din cauza traficului redus si al problemelor de pe aceasta linie, electrificarea a fost dezafectata. Linia avea trei statii: Albeni, Calnic Gorj h. si Seciuri (in MT 1996-1997 a fost trecuta ca sectia 219 si circulau doua perechi de personale, un tren parcurgand sectia in 45 de minute) dar linia a fost folosita mai mult pentru transportul carbunelui de la exploatarea miniera Seciurile. Harta traseului | |
|
Teodor
Mesaje : 42 Puncte : 50 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Râmnicu Vâlcea.
| Subiect: Re: 220 : Carbunesti - Albeni - Seciurile (operator feroviar REGIOTRANS Brasov) Mier Apr 18, 2012 4:20 am | |
| Carbunesti - Albeni a fost inchiriata de RegioTrans. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 220 : Carbunesti - Albeni - Seciurile (operator feroviar REGIOTRANS Brasov) | |
| |
|